Sähkösuunnittelijat NSS ry:n 50-vuotisjuhlavuosi huipentui perjantaina 14.10. pidettyyn juhlaan Vanhalla ylioppilastalolla Helsingissä.

Puheenjohtaja Juha Kiviniemi toivotti 160 vierasta tervetulleiksi ja kertasi puheessaan yhdistyksen historian pääkohtia.  SKOLin toimitusjohtaja Matti Mannonen onnitteli tervehdyspuheessaan vireää 50-vuotiasta järjestöä ja painotti sitä, kuinka elämme maailmanlaajuisesti parhaillaan erittäin voimakasta murroskautta. Globalisaatio, digitalisaatio ja robotisaatio muuttavat lähivuosina niin sähkösuunnittelijoiden kuin kaikkien muidenkin toimijoiden työskentely- ja elämänmuotoja. Vauhdikkaan juhlapuheen piti Enston eläkkeellä oleva toimitusjohtaja Seppo Martikainen.

Uusia kunniajäseniä, kultaisia ansiomerkkejä

Illan aikana NSS ry sai viisi uutta kunniajäsentä, joiden työpanos järjestön hyväksi on ollut korvaamattoman arvokasta. NSS ry:n hallitus myönsi kunniajäsenyyden tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä sähköalalla Kalevi Hämäläiselle, Martti Mattilalle, Pentti Tiaiselle, Risto Forssellille ja Jarmo Harjulle.

NSS ry:n hallituksen myöntämät kultaiset ansiomerkit tunnustuksena yhdistyksen hyväksi suoritetusta pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta työstä jaettiin NSS:n omasta jäsenistöstä Timo Tenniselle, Antti Danskalle, Raimo Ylä-Sulkavalle, Kari Sirènille, Seppo Puhakalle, Pekka Larinojalle, Keijo Mäkiselle, Teemu Määttäselle ja Matti Urjolle. Yhdistyksen yhteistoimintajäsenistä kultaisen ansiomerkin saivat Asko Kallonen, Pekka Lakkonen, Markku Rantanen, Ralf Klenberg, Harri Liukku, Juha Saarinen, Jyrki Metsola, Jorma Koskiola, Tommi Reijola ja Reijo Rossi. Sidosryhmien joukosta ansiomerkillä palkittiin SESKO ry:n toimitusjohtaja Sinikka Hieta-Wilkman.

 

NSS ry kiittää kaikkia juhlassa mukana olleita.
NSS ry kiittää kaikkia stipendirahastoa kartuttaneita.

NSS ry on Suomen sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää sähkösuunnittelutapaa ja toimia sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen ammatillisena yhdyssiteenä. Jäsenistö koostuu noin sadasta toimistojäsenestä, yli viidestäsadasta henkilöjäsenestä ja noin kahdeksastakymmenestä yhteistoimintajäsenestä.


Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Risto Hiltunen, risto.hiltunen@nssoy.fi, 0400 712 365
Puheenjohtaja Juha Kiviniemi, juha.kiviniemi@yhtyneetinsinoorit.fi, 044 373 3198
NSS ry, Alppikatu 13 B 15, 00530 Helsinki p. 09-7014611, f. 09-768245, www.nssoy.fi, webmaster@nssoy.fi