Sähkösuunnittelijat NSS ry:n syysvuosikokouksessa 10.11. Marina Congress Centerissä Helsingissä päätettiin tulevan vuoden toiminnan suuntaviivoista ja valittiin yhdistykselle seuraavan toimintakauden hallitus. Vuoden 2012 hallituksen tärkeimmiksi päämääriksi asetettiin yhdistyksen aluetoiminnan vireyttäminen, jäsenkunnalle suunnattavien palveluiden tehostaminen sekä jäsenmäärän kasvattaminen. Samalla sähkösuunnittelijoiden edunvalvontaa vahvistetaan asiakas-, järjestö- ja viranomaiskentässä.

NSS ry:n hallituksen 2012 puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Antti Danska (Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy). Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat varatoimitusjohtaja Juha Kiviniemi (Yhtyneet Insinöörit Oy) ja suunnittelupäällikkö Ralf Lindström (Insinööritoimisto Olof Granlund Oy). Hallituksessa jatkavat toimitusjohtaja Jussi Hiukka (Sähköinsinööritoimisto Jussi Mäkelä Oy), toimitusjohtaja Martti Rantamaa (Rajaplan Oy), toimialapäällikkö Jukka Korhonen (AIRIX Talotekniikka Oy) ja varatoimitusjohtaja Pekka Larinoja (Insinööritoimisto Nurmi Oy). Hallituksen henkilökohtaisiksi varajäseniksi valittiin Timo Mattila, Pasi Hirvonen, Merja Lehtonen, Kari Kavonius, Antti Lehtinen ja Tomi Tuokkola.

Puheenjohtajaksi valitun Antti Danskan mukaan tehtävään voi tarttua rauhallisin mielin Timo Tennisen hyvin hoidetun kauden jälkeen. Yhdistyksen toiminta-ajatus on vakaa, perustoiminnot kunnossa ja nuoria suunnittelijoita on saatu toimintaan mukaan. ”Sähkösuunnittelun osuus rakennusprojekteissa kasvaa entisestään. Uudet tele-, turva-, av- ja valaistusjärjestelmät, kiinteistöautomaatiojärjestelmät ja energiaosaaminen tarjoavat suunnittelijoille haasteita sekä uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Yhdistyksen puitteissa voimme yhdessä pohtia keinoja myös uusille avauksille”, Danska sanoo.

Antti Danska on toiminut Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2005 lähtien. Danska tuntee hyvin myös sähköalan järjestökentän. NSS ry:n hallituksen lisäksi hän on toiminut mm. SKOL ry:n ja Rakennustietosäätiön luottamustehtävissä.

Lisätietoa:
Toimitusjohtaja Antti Danska, Insinööritoimisto Tauno Nissinen Oy, p. 050 559 1811, antti.danska@tauno-nissinen.fi
Toimitusjohtaja Risto Hiltunen, Sähkösuunnittelijat NSS ry, p.0400 712 365, risto.hiltunen@nssoy.fi