Nuorten suunnittelijoiden toiminta

Nuorten suunnittelijoiden toimintaryhmän tarkoituksena on järjestää mielenkiintoisia, ajankohtaisia ja toiminnantäyteisiä tilaisuuksia Sähkösuunnittelijat NSS ry:n nuorille jäsenille. Osallistumalla tapahtumiin verkostoidut oman alasi ammattilaisten kanssa sekä saat äänesi kuuluviin yhdistyksen toiminnassa. Joskus tilaisuudet saattavat venyä illan pikkutunneilla asti, mutta onneksi meissä nuorissa on virtaa.


Liittymällä NSS ry:n henkilöjäseneksi saat NSS tiedotteet sekä tapahtumakutsut sähköpostiisi. Tilaisuuksiin mukaan pääseminen ei vaadi mitään muuta kuin ilmoittautumisen tapahtumakutsun kautta sekä avointa mieltä ja vauhdikasta asennetta. Rohkeasti vain ilmoittautumaan seuraavaan tapahtumaan.


Vuoden 2017 ensimmäisen tapahtuman tuotekoulutuksissa saatiin viimeisintä tietoa ABB:n KNX- ja DALI-tuotteista sekä Hedengrenin Firescape-järjestelmästä. Hotelli Katajanokalla pidettyjen koulutusten jälkeen ilta jatkui vankilakierroksen ja hyvän ruuan merkeissä. Innokkaimmat jatkoivat maailman parantamista vielä Helsingin yöelämässä.

______________________

Seuraava tapaaminen:

_____________________

Lisätietoa nuorten suunnittelijoiden toimintaryhmän vetäjiltä:

- Tommi Eckert, p. 040 825 3330
- Tuomas Hormu, p. 0400 421 639

TT Small 2